Ymmärtäminen miksi Bitcoin on takaisin alle 11 000 dollaria

Bitcoin, joka on äskettäin pudonnut päänsä yli 12 000 dollarin rajan yli , on yhtäkkiä pudonnut alle 11 000 dollariin, ja seitsemän prosentin nopea menetys on tapahtunut alle kahdessa tunnissa. Bitcoinin melko suuri pudotus saa muutaman sijoittajan kolisemaan, mutta on useita syitä, miksi tämä pudotus olisi voinut tapahtua.

Bitcoin-ekosysteemin ympärillä on ollut kaivostyöläisiä, jotka selittävät osan laskusta, koska on todisteita siitä, että iso kaivosmyyjä myi tulvan ja heikentää hintaa.

Enemmän, ylitys $ 12,000 -alueelle asettaa Bitcoinin suurelle vastustukselle tuolloin ja $ 12,500: een eikä ole onnistunut rikkomaan tätä merkkiä Bitcoinin odotettiin korjaavan ja laskevan jonkin verran.

Enemmän, koska Bitcoin on reagoinut positiivisesti dollarin heikkenemiseen pandemian kautta ja Fedin inflaatiopolitiikan muistiinpanojen mukaan, joten kun dollari on noussut jälleen, kuten viime aikoina on tapahtunut, Bitcoin on reagoinut negatiivisesti.

Miner myydä alennuksia

Linkit kaivostyöläisiin ja Bitcoin-markkinoihin ovat usein luonteeltaan hieman eteerisiä ja abstrakteja, mutta markkinoiden kolikoiden hallinnan suhteen kaivostyöläisillä on suora vaikutusvalta kysyntään ja tarjontaan.

On raportoitu, että suuret kaivospoolit lähettävät viime päivinä normaalia suurempia määriä BTC: tä vaihtoon. Tiedot ovat osoittaneet, että kaivostyöläiset valmistautuivat myymään Bitcoin  Profit omistustaan, mikä lisäsi myyntipainetta markkinoille. CryptoQuantin toimitusjohtaja Ki Young-Ju kirjoitti:

„Kaivostyöläiset lähettävät säännöllisesti tietyn määrän BTC: tä vaihtopisteisiin, joten heillä on jo suuri määrä BTC: tä vaihdossa. Aina kun he päättävät myydä, näyttää siltä, ​​että he siirtävät suhteellisen huomattavan määrän BTC: itä muihin lompakkoihin, ja jotkut heistä vaihtavat. “

Yhdysvaltain dollari kiipeää takaisin ylös

Yhä useammat ihmiset katsovat Bitcoinin olevan suojaus potentiaalisesti heikkenevää dollaria vastaan, aikana, jolloin rahapolitiikalla on tavoitteita, dollarin vahvistuminen osoittaa todellisen pisteen Bitcoinin nousulle.

Viimeisen kolmen päivän aikana Yhdysvaltain dollari on noussut muihin varantovaluuttoihin nähden. Dollarin vauhti euroon nähden oli erityisen vahva.

Tämä olisi ollut kiinnostava kauppiaita, joilla on hajautetut salkut, jotka olisivat mielellään siirtyneet nopeasti takaisin luotettavimpiin ja luotettavimpiin kaupankäyntitarkoituksiin, USD.

Blip tutka?

Kysymys jää nyt, onko tämä pieni lohdutus Bitcoinin etenemisessä kohti korkeampia hintoja ja mahdollisesti myöhäisvuoden rallia, vai onko 12 000 dollarin merkki osoittautunut liian suureksi tällä hetkellä. Bitcoinia alaspäin työntävät tekijät näyttävät siltä, ​​että ne voidaan helposti voittaa, mutta on vielä nähtävissä, kuinka kolikko reagoi.