NEO maakt een andere poging om boven de weerstand op lange termijn uit te breken.

  • NEO heeft een kortetermijn drievoudig toppatroon gecreëerd, maar volgt een oplopende ondersteuningslijn.
  • Er is weerstand op ₿0.00155 en ₿0.0025, en steun op ₿0.0012.
  • De technische indicatoren voor de lange termijn zijn bullish.

De NEO-prijs doet momenteel zijn derde poging om boven een belangrijk weerstandsniveau uit te breken. Als dit lukt, kan de prijs met meer dan 50% stijgen.

Langetermijnweerstandsniveaus

De NEO-prijs is sinds oktober 2019 gestegen. De prijs bereikte het ₿0.00155 weerstandsgebied in februari 2020, alvorens een corrigerende beweging te beginnen. De prijs begon echter weer een opwaartse beweging op 27 juli, die nog steeds aan de gang is.

Op dit moment wordt de koers verhandeld binnen het ₿0.00155 gebied, in het proces van het maken van de derde ontsnappingspoging.

De technische indicatoren zijn bullish, ook al suggereren ze dat de rally te lang duurt. Zowel de RSI als de Stochastische RSI zijn oververkocht, maar nemen toe en hebben geen enkele vorm van bearish divergentie gevormd. De MACD neemt ook toe.

Het dichtstbijzijnde steunpunt is te vinden op ₿0.0012. Als de prijs uitbreekt, is het volgende weerstandsgebied te vinden op ₿0.0026.

Cryptocurrency handelaar @ACXtrades verklaarde dat zodra NEO boven het huidige weerstandsgebied uitkomt, het 55% boven de huidige prijs kan stijgen, waardoor ₿0.0026 wordt bereikt. Zowel de vooruitzichten als het weerstandsgebied passen bij de bovenstaande analyse.

Korte-termijn Bearish Pattern

De kortere-termijngrafiek laat twee patronen zien:

  • De eerste is een drievoudige top, die plaatsvond tussen 21 en 25 augustus. Hoewel dit een bearish patroon is, is er als gevolg daarvan al een daling opgetreden.
  • De tweede is een opgaande driehoek, wat een stijgend omkeerpatroon is. Terwijl de opgaande steunlijn intact is, is de weerstandslijn dubbelzinnig door de aanwezigheid van verschillende lonten.

Zolang de prijs boven deze steunlijn wordt verhandeld, zou deze moeten uitbreken. Een uitsplitsing van de lijn zou waarschijnlijk de prijs in de richting van het in de vorige paragraaf geschetste steungebied brengen.

NEO-golftelling

Vanaf 27 juli is de prijs waarschijnlijk begonnen met een impulsieve opwaartse formatie. Als dat zo is, zit het momenteel in de vierde golf, die waarschijnlijk zou eindigen tussen de ₿0.00125 en ₿0.00135, de 0.5 – 0.618 Fib niveaus respectievelijk.

Deze steunniveaus vallen ook samen met het eerder geschetste steungebied op 0.0012. De technische indicatoren ondersteunen deze daling omdat er een bearish cross heeft plaatsgevonden op de Stochastische RSI en de MACD afneemt.

Tot slot moet de NEO-prijs, na een kortetermijncorrectie, zijn opwaartse trend naar de hierboven geschetste weerstandsgebieden voortzetten.